Nejnovější recenze ze sekce Brusky na nehty
Bruska je dobrá pro začátečníky, jako jsem já.
Objednala jsem pro osobní použití.
Slabý výkon.
Nástavec na brusku dobře pasuje. Je velmi jemné brusnosti a neničí přírodní nehet. Dobrý také na nehtovou kůžičku.
Obyčejná bruska, do základu stačí. Ale je lepší pořídit k ní jiné nástavce.
Funguje jak ma
- Dvě rychlosti
- Dva nástavce
- Podsvícení
- Špatně jdou zandat nástavce
- Bruska je kvalitní,je vhodná pro všechny, perfektní ,vleze i do kabelky,s dá se opakovaně nabíjet mi
Jsem se všemi produkty spokojená, vyskousela jsem už hodně produktů ,ale ty vaše jsou nejlepší
- Dobře dělá jak má
tichá,bez vibrací.
Funguje přesně tak, jak jsem si představovala. Pro moje domácí amatérské broušení gel laku a úpravu kůžiček a přírodních nehtů je naprosto super. S profi bruskou do zásuvky bych měla strach, tahle pro začátky a získání nějaké zručnosti v broušení naprosto stačí.
Ideální i pro úpravu nehtů a různých ztvrdlostí kůže na nohou. Stačí dokoupit pár frézek, pasují tam všechny co Nani nabízí.
Porovnání cena vs. výkon je naprosto v pořádku. Bruska je skvělá pro domácí použití.
- Spolehlivý produkt.
- Super nástavec
doporučuji na jemné modely
- V návodu postrádám dobu nabíjení a dobu provozu.
Naprostá spokojenost. Krásně bere nehtovou kůžičku. Už si neumím představit manikůru bez brusky. Bruska se dobře drží v ruce. Velikost vhodná i do kabelky nebo cestování na dovolenou. Za mě velký pomocník při úpravě nehtů.
- Dobře padne do ruky
- Poměr cena výkon super
- Vhodný i pro úplný začátečníky
- Zatím jsem na nic nepřišla
- Dobře se s ní pracuje , používám na jemnější typ kůžičky
- Funkčnost
Super, na odstranění gel laku je dostačující:-) Pěkně vypadá.
- jsem spokojena
- Rychlost dodání