Nejnovější recenze ze sekce Brusky na nehty
spokojenost
- je funkční
- není
- Profesionální jako v salónu
- Obrousí gel
- Rychlý
- Obrousí i kůžičku, kterou si pak nemusím stříhat
- Málo nástavců
Jsem velice spokojená s touto bruskou. Cena je přijatelná. Výdrž a funkčnost brusky skvělá, jako v salónu. Mnohem rychlejší úprava nehtů než s klasickým pilník. Bruska vezme i kůžičku, takže pak nemusím použít cvakátko.
Doporučuji!
- Funguje dobře
- Nezasekává se
- Nepřehřívá se
- Dobře pasuje do ruky
Používám jen pro osobní potřebu.
- Tichý chod, lehká, dobře se drží. Nebrní ruce! Pro domácí použití vyhovuje.
- Hezky malá
Již jsem něco podobného měla a nyní jsem si zakoupila nový. Samozřejme, že je zase o něco lepší než to co jsem měla dosud.aajsem spokojena.
Zatím jsem vyzkoušela na 2 nehty. Ale polygel šel krásně odstranit a při dodatečná zpráva je taky snazší . Jestli to tak bude i při delší práci, tak úplná spokojenost.
Spokojenost
Příjemná do ruky, lehké zapojení
S bezdratovou bruskou se pracuje stejne dobre jako s tou elektrickou, 15tis otacek naprosto vyhovuje k odstraneni gel laku, dobre se drzi a co je hlavni, nezabere zadne misto, velice chvalim a doporucuji :-)
Za tento produkt zcela vyhozené peníze, pouze k výši poštovného nevracím. Násady nedrží, vyskakují z brusky, nakonec jsem si nehty zbrousila kvalitním pilníkem na nehty.
Tichá, rychlá a prostě skvělá!
Doporučuji
I really liked this drill. Is compact, light, fast charge, comes with two bits, and has a light, and both rotations.
The only downside, is that you can't control the speed, and it only has one speed, so I must be very careful not to hurt my nail.
Other than that, I love it. No vibration.
Je super, že se nabíjí přes USB a doporučuje se na gelové nehty. Výborná cena!
Tichá, otáčky v pohodě
Zatím se učím.
- Malé
- Levné
- Výkonné
- Vhodné spis pro domácí použití
- Opravdu mini návod s mini písmem
Super kup pro začátečníky, malá, skladná bruska v krásné růžové barvě. Nabíjecí kabel je součástí balení. Nevýhoda je opravdu miniaturní návod s pidi písmeny. Takže kdo hůře vidí doporučuji priobjednat lupu.
- Nemusím na pedikůru, frézkou na nehty to jde snadno.
Překvapivě výkonná výborná bruska s povedeným minimalistickým vzhledem. Velká spokojenost.