Nejnovější recenze ze sekce Brusky na nehty
- tichý chod
- dobře padne do ruky
- má vestavěné chlazení
- dobře se ovládá
- levý i pravý chod
- dostatečně dlouhý kabel
- u výrobku nebyl CZ návod
Výkonná a přesto tichá bruska na nehty, objednávala jsem pro domácí použití a je více než dostačující. Měla jsem jinou, kterou jsem kvůli nepříjemnému zvuku - obecně hlasitý chod, pískání, chrastění - musela vrátit.
Opravdu není hlučná a dá se pohodlně použít i například při sledování televize.
Dobře padne do ruky, frézky se snadno vyměňují a upevňují.
U výrobku nebyl CZ návod, ale i tak jsem na ovládání po pár pokusech-omylech celkem snadno přišla. Zespodu má vyjímatelný zásobník na 4 vyměnitelné frézy. Na základní manikúru naprosto dostačující - váleček na brusné náhrady (v balení jsou 4 ks různých hrubostí) a další 3 kovové frézy různých tvarů.
Cena je za mne naprosto odpovídající. Měla jsem levnější ale kvalitou se nedala srovnat. Peněz nelituji.
Mohu ji doporučit a po dokoupení pár diamantových fréz bude nepřekonatelná.
Довольна и качеством и доставкой
Dobrý
- super bruska, silný výkon, tichá, jsem zatím moc spokojená, mám ji ale zatím krátce
- Lehká do ruky,rychlé odstranění gel laku
NANI brusná fréza kulička Diamant 05
Přidáno: 27. prosince 2022
(naposledy upraveno 27. prosince 2022)
Zakoupeno v NaniNails.cz
Modrá kulička - za mě super na silnější a sušší kůžičku :))
Vhodná pro sušší a silnější kůžičku na nehtech i na nehtové valy. / modré označení je vždy vyhovující pro sušší kůži/
Mám suchou kůžičku i valy. Používám tedy modré označení frézky . Tahle vyhovuje na nehtovou blanku, kůžičku i nehtové valy. Doporučuji
Bruska funguje jak má. Dá se použít jak na nehty na ruce, tak po výměně nástavce i na nohy, popřípadě kuří oka. Zapíná se buď knoflíkem, nebo pedálem který je součástí balení. Maximum otáček je 20 tisíc, což je naprosto ideální a má dva směry broušení, což je skvělé na odstraňování kůžičky u nehtu.
Za ty peníze stojí za to.
Vřele doporučuji. Jsem moc spokojená.
- pracuje se mi s ním dobře
Nemohla jsem vyzkoušet objednávka mi nebyla doručena kompletní.
Jemná na kůžičku okolo nehtu, moc dobře se mi s plamínkem pracuje, doporučuji.
ok
Trošku slabá
- Bruska funguje, bez zahřívání, super
Frézka je výborná na gel lak. Jemná a ostrá.
Frézka mi vyhovuje na kůžičku i valy
Spokojenost, dostačující výkon na odstranění kůžičky i gellaku. Zkoušela jsem mírně přitlačit, jestli se zpomalí, nebo zastaví a nic. Fungoval na plné otáčky dál. Doporučuji
- Dobře se drží
- Led světýlko
- Špatně se vyndavají frézky, ale je to o cviku
- Není to až taková nevýhoda, ale součástí balení je jen kabel bez adaptéru
- Nutnost dokoupit další frézky
- Frézka splnila očekávání
- Použití v kombinaci s diamantovou kuličkou
- Připravena do druhého dne
- Špatně se vyndavá z bezdrátové brusky
- Už mě nic jiného nenapadá
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »