Nejnovější recenze ze sekce Brusky na nehty
- neviděl jsem nikdy takovej produkt mam doma už dlouho jiny maly a hodně se zahřival použivala ho i moje mamka ale brusky už jsou nepouživatelné to co jsem si obědnal je něco jiného a každemu doporučuji .
- trošku jsem měl problém s odkroucenim holt to bylo nové a nešlo mi nasadit brusici smrgel ale potom se to rozchodilo jinak vše v pořadku
ja si myslim kdo ma problémy s nohama a nohy to je duležita věc k životu aby si to koupili neboli potom tolik novy vše se přistroj postara .
- super
- super
- vybrala jsem si tento produkt pro ulehčení práce
Bruska je velice tichá a vůbec nevibruje. Jsem velmi spokojená.
Bruska je vhodná na přístrojovou manikůru, nebo i sundání gel laku či měkkých modelovacích matetiálů. Bruska má slabší výkon, ale na domácí používání vyhovuje - doporučuji.
Modrá Frézka je vhodná na gel lak, nebo vyrovnávací modeláž nehtů slabšími matetiály typu rubber base. Doporučuji
Silná frézka na gelové nehty, nebo modeláž gelovými produkty. Je dostatečná doporučuji.
Nefunguje
- na úpravu kůžiček je taky super
- hezky sundavá gel
Bruska na nehty JSDA Power JD9M 35W
Přidáno: 16. dubna 2023
(naposledy upraveno 16. dubna 2023)
- nezahřívá se
- kvalitní
- snadná manipulace
- lehká do ruky
- rychlejší broušení nehtů než ručně a pohodlnější.
- Vůbec nic.
- Vzhled - velmi levné
- Velmi nekvalitní zpracování
- Přiložené brusky nesundají gel lak
- Po 5 použitích přestala fungovat
Bruska vypadá jak z Aliexpressu. Kupovala jsem jí hlavně na sundání gel laku. S přiloženými nástavci gel lak absolutně sundat nejde - jsou jen na přírodní nehty. Po dvou měsících, takže asi po 5 použitích přestala bruska fungovat úplně. Celkové zpracování příšerné, vůbec se nedivím, že se hned rozbila. Jsem ráda, koupím se lepší.
NANI nabíjecí bruska na nehty S102 8W
Přidáno: 27. března 2023
(naposledy upraveno 27. března 2023)
- Kompaktní
- Bezdrátové
- Světlo při použití
Skvělý produkt na domácí použití. Kompaktní a lehký na použití. Velice doporučuji!
NANI nabíjecí bruska na nehty S102 8W
Přidáno: 24. března 2023
(naposledy upraveno 24. března 2023)
- Na gellak super
- Může být při práci zapojený v zásuvce
- lehká, ergonomická
- světýlko
- jednoduché ovládání
- perfektní na úpravu přírodních nehtů
- oba směry točení frézy
- pro domácí použití naprosto OK
- ne moc velký výkon (snadno se zastaví přitlačením)
- není psáno, která fréza na co slouží
- nepoznám, na kterou stranu se zrovna točí
- pravděpodobně jednou skončí životaschopnost nabíjecí baterie a bude nutné koupit novou
Mám na domácí úpravu přírodního nehtu před nanesením Shellacu - vyhovuje, postačí mi úplně v pohodě. Neodpilovávám, takže tuto funkčnost neposoudím.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »