Nejnovější recenze ze sekce Brusky na nehty
- Super
Spokojenost hned jsem produkt použil a spokojenost
- nízká cena
- neobsahuje český návod
- velké vibrace na hlavě brusky - tím je nepoužitelná pro svůj účel
- z toho co je vidět přes větrací otvor, tak jsou komplet plastové vnitřnosti-.. :-(
- jde použít jen nástroje s malým průměrem cca do 2 mm
Zajímalo mě, co za ty peníze dostanu... V tomto ohledu to splnilo moje očekávání :-) Rozhodně nedoporučuji...
Doporučuji, rychlá a kvalitní práce i pro gel lak.
Používám na kůžičku a ok.
Mohu doporučit.
Super na kůžičku.
Mohu jen doporučit.
Ješte ho mám krátce,ale to co jsem od toho očekávala,tak to to splňuje.
Mohu doporučit.
- Tichá
- Nevibruje
- Nehřeje ani po 20 minutách provozu
- Zatím jsem na nic nepřišla
Jsem nadšená.
Se starou bruskou se naprosto nedá srovnávat.
Stará připomínala sbíječku(jak hlukem,tak vibracemi) a po pěti minutách broušení,jsem musela nechat půl hodiny chladnout.
Tohohle mazlíka neslyšíte,a ani při nejvyšších otáčkách nevibruje. Po dvaceti minutách urputného broušení,se vůbec nezahřál.
Jsem nadmíru spokojená, měla jsem si jí koupit mnohem dřív, ušetřila bych si spoustu práce, času i nervů.
- Výborný pomocník
- Kvalita
Mohl mít větší otáčky a sílu
tichá, úplně dostačující -používám jen pro sebe , jsem zatím nadšená
Jednoduchá obsluha.
Kvalita zboží odpovídá ceně. Nástavce v brusce nedrží. Nic moc nepilují a navíc se brzy přehřeje a vypne. Ještě jí dám jednu šanci a letí. Nebudu vracet, protože nehodlám platit drahé poštovné :-(. Měla jsem dát více na špatná hodnocení jiných.
- jedná sa mi hlavne o možnost mat menšiu brusku použivam pri modelovani a upravu vyrobku z modelovaných porcelanov
Žádný zázrak to není, ale vzhledem k ceně funguje, jak má, potřebovala jsem hlavně na dočistění kůžiček okolo nehtů na domácí použití, plní svůj účel. Do většího broušení bych se nepouštěla, bruska se pak dost zastavuje. Kabel je dost krátký, někomu může vadit.
Příznivá cena, kvalita zdá se také.
- snadná manipulace, pro domácí využití perfektní
- více nástavců
- zatím nic
skvěle a lehce se s frézkou pracuje, hrubost tak akorát
Bruska je super, funguje na 100% a je tichá
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »