Nejnovější recenze ze sekce Brusky na nehty
- Splňuje moje očekávání.
- Zatím spokojenost.
Splňuje moje očekávání.
- Vhodný na tvrdé kožičky
- volba rychlosti otáček
- krásný design
- na domácí broušení stačí
- levý a pravý chod
Na takové domácí broušení postačí, do salonu bych nebrala vůbec. Pro mě dobrý výběr, protože salon nemám a nehty si dělám doma sama jen pro sebe.
- na špičce jemnější u kořene hrubší
- Opatrně s tlakem, zahřívá se díky tření.
Dobrý výběr, během jednoho nehtu se nemusí vyměňovat bity a zapiluje hezky celý UV gel.
- přesná a akorát ostrá
Ano tento kousek mi nesměl chybět v brusné domácí sadě, pracuje se s ním vážně hezky. Na brusku to chce cvik a opatrnost je na místě. Tak všichni hlavně opatrně, kulička je opravdu ostrá.
zatim nepoutito ale zkusebni proces zatim super.
- Lehká
- Snadná manipulace
- Rychlá doba nabití
- Intuitivní ovládání
- Příjemně padne do ruky
- Snadná manipulace
Nepodařilo se mi zobrazit stav baterie dle návodu. Nepoznám směr rotace - označení mi není jasné, ale to je asi můj osobní problém :-)
tichá, jednoduchá nastavitelnost rychlosti
- Fréza je jemná, dobře se s ní pracuje
Ani nevyzkoušené. Přišel mi vadný kus
Dobře brousí nehty, není hlučná, nezahřivá se
- regulace otáček
- přepínán stran
- vzhled
- výkon
Brusku používám pouze pro svoje potřeby, tedy většinou jen jednou měsíčně a zatím jsem velmi spokojená. Bruska není příliš hlučná, velmi dobře se drží v ruce. Skvělé je přepínání stran a regulace otáček. Nástavce přiložené k brusce mi také vyhovují.
- nekvalitni lacina vyroba
Vyrobek je nekvalitni, cena odpovidajici lacinemu zpracovani. Cena byla nizka, ale jsou to vyhozene penize.
výborná brúska doporučujem všetkými desiatimi:)
- silná bruska
- výborně padne do ruky
- Dobrá cena a k tomu hodně věcí
- Nezkoušela jsem výrobek , vracím. Nemohu tedy říct hodnoceni
- Lehce se drží
- Možnost otáček
- Jednoduchá manipulace
- Úžasně se s tím pracuje
- Do kabelky vleze
- Kvalita
Úzasná bruska, jinou už nechci. Kvalitní, pohodlná, lehká a cenově levná. Úžasně se s ní pracuje. Na poprvé to chce si zvyknout, ale dva tři prstíky a už jedete jak fretka
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »