Nejnovější recenze ze sekce Brusky na nehty
- Jeste jsem nepouzila,nvm.
- Vyborna na dodelavky
- Uzasna, kompaktni, ticha a rychle brousi (pouzito na gel lak) . Naprosta spokojenost. Koupila jsem i kamaradce a je z brusky nadsena stejne jako ja.
Bylo by fajn,kdyby e-shop zaradil mezi “doporucujeme zakoupit k tomuto produktu” tipy na nahradni brusne hlavice. Jako laik jsem tapala,ktere vybrat,nastesti se povedlo :)
Spokojenost, produkt splňuje účel
- Mini bruska zatím funguje bez problémů. Nemusíte ji však používat jen na nehty.
Samozřejmě že jsou kvalitnější mini brusky na nehty nebo i broušení čeho koliv, a musíte si samozřejmě i připlatit za kvalitu, ale tento výrobek neomrzí, pokud děláte třeba modely lodí a letadel, vybrušování do dřeva atd.atd.atd.
skvěle pracuje
- Velmi nízká cena
- Nastavitelné otáčky
- Nevydrží brousit delší dobu v kuse
- Rychle se zahřívá
Brusku jsem si pořídila hlavně pro odstranění lepidla z opakovatelně nalepovacích nehtů, pro toto je bruska dostatečné a za 300 Kč. Ale brousit více než cca 3 minuty v kuse opravdu nejde.
Zatím jsem ji použila jednou, uvidíme časem. Ale za tu cenu bruska splnila mé očekávání.
Dobře se s ní opracují kůžička.
Tento produkt můžu doporučit.
Vše v pořádku funguje jak má .
- Cena odpovídá kvalitě
- velmi dobrý výkon
- kvalita
- málo náhradních frézek ve startovací sadě, ale to je věc výrobce, ne prodejce
Jsem velmi spokojená. Zboží je kvalitní, za velmi rozumnou cenu a to je to nejdůležitější, co má výrobek mít.
- Naprosto dokonalá.
Šílená komunikace. Posílají úplně jiné zboží než je na obrázku, jiné barvy, vracet potom nechtějí, nutí vás k ničení zboží silou, byť nejdříve chtěli video nefunkčnosti, poté foto, potom rozbití a další foto. Komunikace příšerná, kvůli pár stovkám!!! Nikdy od této firmy nic nekupujte, budete litovat. Zboží nevrací, byt jejich chyba, dost možná záměrná, že posílají docela jiné a hlavně nefunkční zboží!!!! Jiné než nabízejí na webu, barvou, cenou i reálností. Katastrofa
- Je o mnohem rychlé pracovat z tím
NANI bruska na nehty JSDA JD700 35W bílá
radiomars
Přidáno: 26. března 2022
(naposledy upraveno 25. dubna 2022)
Zakoupeno v Velkoobchod-salony
- vcelku cenově dostupný vyrobek
- zakladna funguje dobře bez závad
- Krátká šňůra, v popisu zboží je uvedeno 120 cm, ve skutečnosti je cca 50 cm.
- Rychle odstraňuje lak
- Úplně k ničemu, nehty skoro nezbrousila, točí se jedním směrem a vydržela úpravu 2x gelové nehty... už je po ní
Úplná spokojenost...zakoupeno na pedikúru.
Po prodělané plísni nehtů jsem potřebovala odstranit zbytky poškozených nehtů. S tímto pomocníkem se mi to povedlo šetrně a spolehlivě. Bruska je lehoučká a velmi dobře se sní manipuluje. Budu ji používat i nadále ke zkrášlení svých nehtů, protože je to úžasný pomocník se snadnou manipulací a skvělými výsledky.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »